Een korte update over mijn boek!

F2DA1A0E-BC30-4EF1-ABF8-78F7FC909D6F

Hoi allemaal, hierbij een korte update.

Ik ben druk in de weer met mijn boek. Via een schrijfchallenge heb ik een maand lidmaatschap van een commitmentgroep gewonnen, dus ik ben even onder de pannen. De volgende ronde proeflezers heb ik daarom uitgesteld tot na deze maand. Ik hoop komende weken in die groep nog wat inspiratie op te doen door alle tips, webinars, video’s en artikelen. Ik ben ook actief op instagram, voor degenen die me daar willen volgen; https://www.instagram.com/evelinesachs

Aan de website wordt op dit moment hard gewerkt, zodra die af is laat ik het weten. Ideeën genoeg! Hij wordt wel supermooi, dat kan ik je nu al zeggen. Domeinnaam is geregeld, dus ik mag nu de werktitel met jullie delen: Tessa’s Tijd. Spreekt de titel je aan? Je kunt al een kijkje nemen op de website en alvast de achterflaptekst lezen; http://www.Tessastijd.nl
Publicatievoorstel is ook in de maak, maar ook dat is veel werk.

Spannend en arbeidsintensief allemaal, zeker omdat ik ook rustig aan moet doen. Met mijn gezondheid gaat het de goede kant op, goed naar omstandigheden zoals dat heet, al blijft het verloop onzeker.

Tot zaterdag, de blog staat al klaar.

 

Liefs,

Eveline 💚

 

 

 

 

4 gedachten over “Een korte update over mijn boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s