Tessa’s Tijd

Even een update wat betreft het uitkomen van mijn boek Tessa’s Tijd.

In februari heb ik het boekcontract getekend bij https://bloemendaluitgevers.com/

Tessa’s Tijd komt dit najaar uit, waarschijnlijk in september.

Ik heb begin april alles qua tekst en beeldmateriaal ingeleverd bij de uitgever, daarvoor heb ik samen met Inge van der Krabben op de valreep het boek nog een keer doorgenomen en nog even de puntjes op de i gezet. Ik vond het erg leuk om met ‘een echte schrijver’ samen te werken en haar adviezen te verwerken. Natuurlijk blijf ik onzeker, dat zit nou eenmaal in mijn aard, maar ik hoop dat het goed wordt ontvangen en de lezer te raken met mijn verhaal. Ik heb mijn uiterste best gedaan, meer kan ik niet doen.

Mijn gezondheid blijft mij parten spelen, dat is ook niet zo vreemd. Als ik terugkijk op mijn ziekzijn, en alles wat er later nog bij is gekomen en naar boven is gekomen, is het gezien de omstandigheden een enorme opgave geweest om alles voor elkaar te krijgen. Ik ben dan ook opgelucht en blij dat het boek binnenkort bij de drukker ligt.

Na het uitkomen volgt de volgende uitdaging, namelijk het boek onder de aandacht brengen. Aangezien ik geen beroemde schrijver ben zal ik zelf ook mijn boek moeten gaan promoten, want als mensen niet van het bestaan weten kunnen ze je boek ook niet lezen. En dat zal met mijn weinige energie niet meevallen. Ik hoop dat ik op jouw loyaliteit mag rekenen en jij ook mijn boek wil helpen promoten tegen die tijd. Ik vind het erg spannend allemaal, die boekenbranche is een wereld op zich die ik niet ken. Het is bij mij nu ook een mengelmoes van gevoelens, van leuk naar doodeng, van enthousiasme naar twijfels. 

Ik mag de cover alvast met je delen dus die laat ik je bij deze graag zien. Ik hoop dat je het mooi vindt en het je aanspreekt. 

Hieronder een afbeelding van de achterkant met de flaptekst.  

Zodra ik de datum weet wanneer het boek uitkomt, zal ik er hier ook iets over schrijven. Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven of meer informatie, foto’s en video’s, kijk dan op de website https://tessastijd.nl/, instagram en/of op de facebookpagina van Tessa’s Tijd.

Liefs,

Eveline 💚

4 gedachten over “Tessa’s Tijd

  1. Lieve Eveline, ik kijk er enorm naar uit om je boek te mogen lezen !! Hoedje af voor jou en prachtig dat je je droom waar maakt ! Tot vlug xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s