Nieuws over Tessa’s Tijd

🎉Hoera! 

Vanaf 4 oktober is Tessa’s Tijd overal te koop of (online) te bestellen!  Mooie dag, datum, toepasselijker kan niet! ❤️🐾

Het is voor mij de laatste tijd een beetje een emotionele rollercoaster, er gebeurt zoveel tegelijk, maar wat ben ik blij dat Tessa’s Tijd nu eindelijk het levenlicht ziet. 

De cover is een beetje aangepast zoals je misschien ziet, o.a. staat er in plaats van ‘roman’ nu ‘waargebeurd verhaal’. Vanuit mijn omgeving kreeg ik de feedback dat een waargebeurd verhaal meer aanspreekt dan een roman en ik denk zelf ook dat het beter past. Het is lastig om het in een hokje te plaatsen, aangezien het mijn verhaal is maar wel in boekvorm gegoten.

Weer geeft Tessa mij houvast in een moeilijke periode, ze flikt het gewoon weer. Het blijft bijzonder hoe zij mijn leven sturing geeft. Iedere keer wanneer ik denk vast te lopen, geeft zij mij kracht en houdt ze mij op de been. Hoe werkt dat toch? Het lot? Mijn beschermengel? 

Wat leuk is om te vermelden is dat ik volgende week een interview heb met een journalist van het AD, en dit artikel ook gekoppeld wordt aan dierendag. Heb jij nog leuke ideeën of ken je mensen die kunnen helpen om Tessa’s Tijd in de schijnwerpers te zetten dan hoor ik het graag! 

Ik ben nog aan het nadenken over flyers of posters. 

Gelukkig krijg ik veel hulp en steun, waar ik heel blij mee ben, alleen zou ik het niet redden. En zonder jullie natuurlijk, en mijn volgers op social media, ben ik ook nergens. Ik kan het niet alleen, Tessa’s Tijd beschouw ik daarom ook echt als iets wat we samen hebben gefikst. Ik ben iedereen die mij op wat voor manier dan ook heeft gesteund en geholpen enorm dankbaar🙏🏼 

Het blijft nog een beetje vreemd en onwerkelijk idee, dat Tessa’s Tijd nu echt als boek uitkomt. We gaan het beleven lieve mensen, ik ben heel benieuwd, ook naar jullie reacties. Ik zou het natuurlijk ook heel fijn vinden als je ergens een review achterlaat, of iets in het gastenboek (www.tessastijd.nl) schrijft. 

Volg Tessa’s Tijd vooral ook op social media; Instagram, Facebook , Twitter . Daar komen vanaf 4 oktober, in samenwerking met de uitgever, leuke winacties!

Liefs,

Eveline 💚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s